Cursos intensius de Joieria en 3D

40 hores setmanals de dilluns a divendres, horari de 9h. a 13h. i de 15h. a 19h. per professionals i estudiants.

 

 

 

PROFESSOR ESPECIALITZAT

 

 

PLACES LIMITADES

 

 

IMPRESCINDIBLE PORTAR ORDINADOR

INVERSIÓ 475€ (esmorzar inclòs)

DATES - consultar

 

 

 

Rhinojewel vol ser el teu nou taller de joieria virtual, el espai de treball on gaudir creant les teves joies.

Observa lo fàcil que es crear joies amb Rhinojewel, l’última generació de TechGems. Rhinojewel és una magnífica eina de modelat en 3D per dissenyar qualsevol tipus de joia (o bijuteria) de forma ràpida i eficaç, no te límits per la creació de qualsevol peça imaginable, modela amb perfecte precisió deixant la peça llesta per el seu randeritzat.

Pots visualitzà la joia amb una perfecció que desafia la realitat, i podries fe servir las imatges per catàlegs o publicitat Rhinojewel permet mesurar i el que és més important pesar les peces en qualsevol material que es realitzi sense necessitat de tenir-les físicament.

Aquesta possibilitat es molt útil per fer pressupostos. És també una eina molt eficaç per comunicar amb total fidelitat les teves idees, emocions i dades a totes les persones involucrades en la investigació, el desenvolupament, el marketing i la fabricació del producte, a més del procés de construcció. A més també l’oferim el nostre servei d’impressió tridimensional.

La nostra empresa Protojewel ofereix als seus clients i alumnes la més avançada tecnologia per imprimir els models en cera de gran qualitat.